10Plus

10plus is een clubje van artiesten uit diverse disciplines, o.a. Straattheater, poppentheater, goochelen, muziek, verteltheater, clownerie, acrobatiek en jongleren. Allen onafhankelijke creatieve theatermakers die zich onderscheiden door authenticiteit en creativiteit, en die niet exclusief voor één werkgever werken.

                                                                             De website kunt u hier vinden

 

 

De Muzen                Poppenspel en meer

Beeldend theater de Muzen maakt voorstellingen met poppen. Meestal levensgrote karakter poppen die soms hulp krijgen van kleinere poppen en zelfs objecten. Gespeeld In een grote tent, een ruime zaal binnen of kleinschalig in een huiskamer.

 

 

Duo Diesel              Absurd circustheater

Tonny Mulder en Marco Bonisimo zijn samen Duo Diesel. Gebruikmakend van verschillende disciplines zoals dans, muziek, jongleren, acrobatiek, poppentheater en meer maken ze Physical Comedy. Diesel speelt acts van 5 tot 60 minuten. Binnen en buiten en voor alle leeftijden. Diesel speelt op Scholen, in Theaters en op Straattheaterfestivals. De missie is het uitvoeren van onmogelijkheden.

 

 

El Capstok              Straattheater, entertainment voor jong en oud

Zij maken straattheater, animaties, straatmuziek, poppentheater en mobiel entertainment voor jong en oud. Zij stonden al op vele festivals, markten en braderieën in binnen- en buitenland met straattheater dat zich onderscheidt en spraakmakend, verwonderend en humoristisch is. Hun optredens kenmerken zich door hun sterke aanwezigheid, maar kunnen ook klein en intiem zijn.

 

 

Fabela Rozo           Jeugdtheater, straattheater en feestanimatie

Fabela-Rozo wil niet alleen mensen ” blij” maken, maar streeft ook na dat de ontmoetingen leiden tot een mooiere wereld , waarin ieder zichzelf kan zijn. In de voorstellingen, zit, naast het prachtige sprookje, waarin het publiek zich waant, altijd een diepere laag. Ons podium strekt zich uit van het klaslokaal tot aan het marktplein. We maken straattheater, jeugdtheater, animaties en muziek. De (aan)kleding van alles maakt alles tot een sprookje Daardoor zijn onze theaterproducties geschikt voor publiek van 4 tot 104 jaar oud. Fabela-Rozo: Sprookjesroos in de wereldtaal Esperanto! Kan het mooier gezegd?

 

 

Free Fantasy          Animaties

Het repertoire van Jeroen Engeln bestaat uit meer dan 60 types. Alles draait om het fingerspitzengevoel: haarfijn aanvoelen en inspelen op de situatie. Hij wil mensen plezier en energie geven d.m.v. humor, improvisatie en interactie. Hij betrekt het publiek op een natuurlijke wijze in zijn spel.

 

 

Magic Herman      Goochelen

Herman Roordink en Jurriaan Fekkes zijn gespecialiseerd in de moeilijkste vorm van het goochelen, namelijk “Close-up magic”. Deze vorm van goochelen gebeurt bij het publiek aan tafel. Het mooie en leuke is dat heel veel trucs zich in de handen van het publiek afspelen, waardoor zij zich betrokken voelen bij de act. Ook als butler, straatgoochelaar en diverse andere typetjes zijn Herman en Jurriaan blikvangers.

 

 

Nico Prins               Verteltheater

Nico Prins is verhalenverteller, bekend onder de naam Nico de Verhalenman en de Rotterdamse Stadsvertellert. Hij heeft zijn sporen verdiend in een kwart eeuw optreden en het vertellen van verhalen. Nico heeft een oude en sterke band met Noord Amerikaanse Indianen en verhalen uit hun cultuur. Sterker nog, Nico is Indiaan geworden, geadopteerd door een traditionele volbloed familie, lid van de Oglala Lakota Sioux Nation.

 

 

En natuurlijk Twannie, straattheater en doe-dingen